Perhe- ja eskarifutis

FC Interin seuraavan perhe- ja eskarifutiksen aloitus siirtyy maaliskuun alusta myöhemmin keväällä järjestettäväksi vallitsevan koronapandemiatilanteen takia.

Huom! Alunperin 7.3. alkamaan tarkoitettu jakso joudutaan koronapandemiasta johtuvien viranomaismääräysten takia siirtämään myöhempään ajankohtaan keväälle. Tiedotamme sähköpostilla jo ilmoittautuneille välittömästi uuden alkamisajankohdan ollessa tiedossa.

Samanaikaisesti järjestetään eri ohjaajien toimesta sekä perhe- että eskarifutista, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Kymmenen ohjauskerran sekä lapsen korttelipelipassin ja vakuutuksen kattava osallistumismaksu on 75 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata myös Interin treenipaidat osallistujille. Perhefutiksen hinta on tällöin 90 € (sisältää paidat lapselle ja aikuiselle) ja eskarifutiksen 85 € (sisältää paidan lapselle).

Valitse alla olevasta ilmoittautumisesta ensin osallistujatyyppi, jotta pääset täyttämään muita yhteystietoja. HUOM! Ilmoita saman perheen sisarukset erillisillä ilmoittautumisilla, kiitos.

Lämpimästi tervetuloa FC Interin suosittuun, ammattitaitoisten ohjaajien vetämään perhe- ja eskarifutikseen!

HUOM! Ilmoittautuminen seuraavalle jaksolle on päättynyt, mahdollisia vapaita paikkoja voi kysellä: eveliina.hulkkonen@fcinter.fi.

 

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi
p. 045 8810 681

Yhteistyössä