Perhe- ja eskarifutis

Seuraava perhe- ja eskarifutisjakso alkaa sunnuntaina 16.5. klo 10. Kymmenen kerran perhefutisjaksoa järjestetään sunnuntaiaamuisin klo 10-11 Kupittaalla, Turku Energia Areenan tekonurmella.

Samanaikaisesti järjestetään eri ohjaajien toimesta sekä perhe- että eskarifutista, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Kymmenen ohjauskerran sekä lapsen korttelipelipassin ja vakuutuksen kattava osallistumismaksu on 75 €.

Ilmoittautumisen yhteydessä on mahdollista tilata myös Interin treenipaidat osallistujille. Perhefutiksen hinta on tällöin 90 € (sisältää paidat lapselle ja aikuiselle) ja eskarifutiksen 85 € (sisältää paidan lapselle).

Kaikki ryhmät ovat täynnä, voit kysellä mahdollisia peruutuspaikkoja erikseen.

Lämpimästi tervetuloa FC Interin suosittuun, ammattitaitoisten ohjaajien vetämään perhe- ja eskarifutikseen!

 

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi
p. 045 8810 681

Yhteistyössä