Perhe-, eskari- ja tyttöfutistoiminta

Perhe- ja eskarifutis

Seuraava perhe- ja eskarifutisjakso alkaa sunnuntaina 8.8.2021 klo 10.00.
Perhe- ja eskarifutista järjestetään sunnuntaiaamuisin klo 10-11 Kupittaalla, Turku Energia Areenan tekonurmella.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Ilmoittaudu perhefutikseen

Ilmoittaudu eskarifutikseen

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Perhe- ja eskarifutiksen hinta on alkaen 85 €, joka sisältää ohjauskerrat sekä korttelipelipassin ja vakuutusturvan lapselle. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujille Interin treenipaidat.

Perhe- ja eskarifutis järjestetään eri ohjaajien toimesta samanaikaisesti sunnuntaiaamuisin Turku Energia Areenalla, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.


Tyttöfutiskerho

Interin uusi tyttöfutiskerho starttaa lauantaina 7.8.2021 klo 10.00.
Tyttöfutista järjestetään lauantaiaamuisin klo 10-11 Kupittaalla, Turku Energia Areenan tekonurmella.

Tyttöfutiskerho toteutetaan 7.8. – 16.10. välisenä aikana Playmakers-harjoitusten kanssa samanaikaisesti lauantaiaamuisin lämmitetyllä tekonurmikenttä Turku Energia Areenalla (Kupittaa 1:lla) klo 10-11.

Tyttöfutiskerho on tarkoitettu alakouluikäisille tytöille. Futiskerhon tarkoituksena on tutustua joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta jo hieman lajinomaisemmin. Taitoja opetellaan edelleen leikin kautta, mutta Playmakers-harjoituksiin verrattuna tarinallisuus jää pois. Valmentajina toimivat tutut ohjaajat.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä lapsen korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita.

Ilmoittaudu tyttöfutiskerhoon

 

Mukaan eri futiskerhoihin tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet, sekä oman nimikoidun vesipullon.

Lämpimästi tervetuloa FC Interin suosittuihin ja ammattitaitoisten ohjaajien vetämiin futiskerhoihin!

Vallitsevan koronavirustilanteen takia seuraamme tarkasti tilannetta ja noudatamme THL:n ja Palloliiton suosituksia, sekä tiedotamme välittömästi ilmoittautuneille ajankohtaisista perhe- ja eskarifutikseen liittyvistä asioista. Koronan takia futiksen peruuntuessa, tulemme palauttamaan ilmoittautuneille jo maksetut osallistumismaksut takaisin.

 

 

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

Yhteistyössä