Perhe-, eskari- ja tyttöfutistoiminta

Perhe- ja eskarifutis

Seuraava FC Interin perhe- ja eskarifutisjakso järjestetään 6.8.-15.10.2022 (pois lukien 1.10.) lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Perhe- ja eskarifutiksen hinta on alkaen 95 €, joka sisältää ohjauskerrat sekä korttelipelipassin ja vakuutusturvan lapselle. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujille Interin treenipaidat.

Perhe- ja eskarifutista järjestetään eri ohjaajien toimesta samanaikaisesti lauantaiaamuisin Turku Energia Areenan kentällä, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan perhe- tai eskarifutikseen:

Perhe- tai eskarifutisjakso 2/2022

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Tyttöfutiskerho

Seuraava FC Interin tyttöfutiskerho järjestetään 6.8.-15.10.2022 (pois lukien 1.10.) lauantaisin klo 11.30-12.30 Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella.

Tyttöfutiskerho on tarkoitettu n. 6-9-vuotiaille tytöille. Futiskerhon tarkoituksena on tutustua joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta jo hieman lajinomaisemmin. Valmentajina toimivat tutut ohjaajat.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä lapsen korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita.

Alla olevasta linkistä pääset ilmoittautumaan tyttöfutiskerhoon:

Tyttöfutiskerho syksy-2022

 

Mukaan eri futiskerhoihin tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet, sekä oman nimikoidun vesipullon.

Lämpimästi tervetuloa FC Interin suosittuihin ja ammattitaitoisten ohjaajien vetämiin futiskerhoihin!

 

 

 

Lisätiedot:

Eveliina Hulkkonen
eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

Yhteistyössä