Läksyparkki

Interissä järjestettävä läksyparkki on kaikille Interin pelaajille tarkoitettu mahdollisuus tulla tekemään läksyjä koulun ja treenien välissä. Läksyjä voi tulla tekemään rauhalliseen tilaan täysin itsenäisesti, tai tarvittaessa läksyjen tekoon saa myös apua. Läksyparkissa on mahdollista saada myös kielellistä tukea, jos äidinkieli on muu kuin suomen kieli.

Läksyparkkia pidetään Veritas Stadionilla aina tiistaisin klo 14 – 17.30 ja torstaisin klo 15 – 18. Läksyparkki päivystää joko 2. kerroksen Junior Loungessa tai 3. kerroksen ravintolan pubin puoleisessa päädyssä. Läksyjen teko tilana toimii rauhallinen ja valvottu alue. Paikalla on aina täysi-ikäinen ja kokenut ohjaaja.

Läksyjä tai muita tehtäviä voi tehdä läksyparkissa joko itsenäisesti, tai tarvittaessa niihin saa apua. Läksyparkkiin voi tulla myös kertaamaan kokeisiin, tarkistuttamaan läksyjään tai tekemään muita tehtäviä, joihin kokee tarvitsevansa esimerkiksi kielellistä apua, sillä tarvittaessa paikalla on auttamassa myös kielitaitoisia ohjaajia.

Joka läksyparkkikertaan tulee ilmoittautua etukäteen erikseen edellisenä päivänä klo 16:een mennessä, jotta tiedetään kulloisenkin kerran ohjaajien tarve.

Ilmoittaudu tästä

Korona-ajan ohjeistus:
Läksyparkissa on huomioitu viimeisimmät ajankohtaiset koronaepidemia-ajan suositukset. Noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten paikalla on saatavilla käsidesiä sekä kasvomaskeja kaikille yli 15-vuotiaille. Pidämme huolen riittävistä turvaväleistä rajoittamalla läksyparkkikävijöiden määrää tilan kokoon nähden.

Tervetuloa läksyparkkiin!

Lisätiedot: junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen, p.045 8810681, eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

 

Yhteistyössä