Läksyparkki

 

Veritas Stadionilla toimii arki-iltapäivisin FC Interin järjestämä läksyparkki.

Läksyjentekonurkkaus on tarkoitettu tueksi läksyjen teossa, kokeisiin kertaamiseen tai itsenäiseen koulutehtävien tekemiseen koulupäivän ja treenien välissä. Läksyparkkiin ovat tervetulleita kaikki lapset ja nuoret aina alakouluikäisistä koululaisista toisen asteen opintoja suorittaviin opiskelijoihin.

Läksyparkin avulla Inter haluaa tukea koulunkäynnin ja urheilun yhteensovittamista niin, että kumpikin osa-alue onnistuisi ja sujuisi mahdollisimman jouhevasti.

Läksyjä voi läksyparkkiin tulla tekemään jokaisena arkipäivänä kello 14–16 välisenä aikana. Paikalla on aina vähintään yksi täysi-ikäinen valvoja, joka tarvittaessa auttaa läksyjen teossa ja kokeisiin kuulustelussa. Läksyparkissa on mahdollista saada myös kielellistä tukea, jos äidinkieli on muu kuin suomen kieli.

Seuraavan viikon läksyparkkiosallistumiseen tulee ilmoittautua aina edellisen viikon torstaihin mennessä, jotta läksyparkin tilatarve pystytään takaamaan. Jokaiseen läksyparkkiosallistumiseen pitää myös ilmoittautua erikseen omalla lomakkeella.

Luethan ilmoittautumisohjeet tarkasti ja täytät kaikki lomakkeen vaadittavat kohdat, jotta myös valvojien tarpeeseen osataan varautua.

Läksyparkkiin voi ilmoittautua tästä: Ilmoittaudu läksyparkkiin

 

Korona-ajan ohjeistus:
Läksyparkissa on huomioitu viimeisimmät ajankohtaiset koronaepidemia-ajan suositukset. Noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten paikalla on saatavilla käsidesiä sekä kasvomaskeja kaikille yli 12-vuotiaille. Pidämme huolen riittävistä turvaväleistä rajoittamalla läksyparkkikävijöiden määrää tilan kokoon nähden.

Tervetuloa läksyparkkiin!

Lisätiedot: junioritoiminnan palvelupäällikkö Eveliina Hulkkonen, p.045 8810681, eveliina.hulkkonen@fcinter.fi

 

Yhteistyössä