Perhe-, eskari- ja tyttöfutistoiminta

Perhe- ja eskarifutis 17.8.-26.10.2024

FC Inter järjestää perhe- ja eskarifutista kymmenen kerran jaksoina keväisin ja syksyisin.  Jalkapallokerhot pidetään Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella samanaikaisesti.

Seuraava jakso järjestetään 17.8.-26.10.2024 (lukuun ottamatta 5.10.) lauantaiaamupäivisin klo 10-11 Turku Energia Areenan tekonurmella.

Perhefutis on suunnattu 2-5 -vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän seurassaan tulevalle aikuiselle. Perhefutiksen tarkoitus on liikuttaa tutussa ja turvallisessa ympäristössä perheen pienimpiä, lisätä lapsen ja aikuisen yhdessä tekemistä, lisätä liikunnallisia elämäntapoja sekä tutustuttaa lajiin. Aikaisempaa kokemusta jalkapallosta ei tarvita niin lapselta kuin aikuiseltakaan.

Eskarifutis on jo hieman haasteellisempaa, harjoitukset ovat lajinomaisempia ja lapsi pärjää harjoituksissa jo itsenäisesti. Eskarifutis on tarkoitettu noin 5-7 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Kaikki tekeminen on hauskaa, turvallista ja tuo iloa ja positiivisuutta!

Perhe- ja eskarifutiksen hinta on alkaen 95 €, joka sisältää ohjauskerrat sekä korttelipelipassin ja vakuutusturvan lapselle. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujille Interin treenipaidat.

Perhe- ja eskarifutista järjestetään eri ohjaajien toimesta samanaikaisesti  Turku Energia Areenan kentällä, jotta omien taitojensa ja tuntemustensa mukaan lapsen on mahdollista halutessaan siirtyä ryhmästä toiseen.

Ilmoittaudu täältä: perhe- ja eskarifutikseen ilmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

(Kuva: Pia Kankare)

Syksyn tyttöfutiskerho 17.8.-26.10.2024

Interin seuraava tyttöfutiskerho järjestetään 17.8.-26.10.2024 (lukuun ottamatta 5.10.) lauantaiaamupäivisin klo 9-10 Turku Energia Areenan tekonurmella. 

FC Inter järjestää tyttöfutiskerhoja kymmenen kerran jaksoina keväisin ja syksyisin Kupittaalla Turku Energia Areenan lämmitetyllä tekonurmella.

Tyttöfutiskerho on tarkoitettu n. 6-9-vuotiaille tytöille. Futiskerhon tarkoituksena on tutustua joukkuetoiminnan tapaiseen harjoitteluun matalalla kynnyksellä, mutta jo hieman lajinomaisemmin.

Tyttöfutiskerhon hinta on alkaen 85 € sisältäen ohjaukset sekä lapsen korttelipelipassin ja vakuutusturvan. Lisämaksusta on mahdollista tilata osallistujalle Interin treenipaita.

Mukaan eri futiskerhoihin tarvitset iloista mieltä ja liikunnalliset varusteet, sekä oman nimikoidun vesipullon.

Ilmoittaudu mukaan täältä.

Sivu päivitetty 14.06.2024

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit