Job Dragtsma tyytyväinen Liigacupin antiin

FC Interin talvikausi sai perjantaina pelatussa Liigacupin loppuottelussa katkeran lopun, kun Sinimustat kärsivät rangaistuspotkukilpailussa 4-3 tappion kolmatta kertaa 2000-luvulla finaalissa esiintyneelle FC Lahdelle.

Tappiosta huolimatta Interin ruoriin tammikuun alussa hypännyt hollantilaisvalmentaja Job Dragtsma oli tyytyväinen joukkueen esiintymiseen Liigacupin otteluissa.

-Tappio tietysti harmittaa, mutta kokonaisuudessa olen tyytyväinen joukkueen pelaamiseen Liigacupissa. Myös finaalissa pelasimme varsinkin toisen jakson hyvin, kiitteli Dragtsma.

Tyytyväinen pitää olla myös joukkueen, vaikka tappion jälkeen tunnelmat olivat luonnollisesti pettyneet. Interin pelaaminen on nimittäin ottanut Dragtsman opeilla melkoisen harppauksen eteenpäin sitten tammikuun.

Hyvää oli pelaaminen myös perjantaisessa finaalissa, sillä varsinkin toista jaksoa Inter vei voimakkaasti. Tämä ei vielä tällä kertaa tuonut voittoa turkulaisille, mutta mikäli joukkueen pelaaminen jatkuu Veikkausliigassa samanlaisena niin joukkueella on hyvät mahdollisuudet taistella hyvistä sijoituksista Veikkausliigassa.