Interin sairastuvalta kuuluu hyviä ja huonoja uutisia

7.6.2016

PS Kemi- ottelussa loukkaantunut maalivahti Jukka Lehtovaara on pelikunnossa torstaina. Päähän iskun saanut Inter-vahti on harjoitellut normaalisti maaottelutauon pikku vekistä huolimatta. Reilut kuukauden päivät selkävamman takia sivussa ollut maalivahti Henrik Moisander on myös aloittanut kevyen harjoittelun. Täyteen pelikuntoon pääseminen vie kuitenkin vielä aikaa.

Lahti-peliin Inter saa mukaansa myös Philip Njokun, joka on harjoitellut takareisivamman jälkeen tämön viikon normaalisti joukkueen mukana.

Reilun kuukauden Interin kokoonpanosta sivussa ollut toppari Pape Habib Sow on sivussa kentiltä vielä seuraavat kaksi kuukautta. Sow on kärsinyt polvivammasta, joka vaati lopulta leikkaushoitoa. Viime viikolla suoritettu operaatio oli onnistunut ja toipuminen on jo hyvässä vauhdissa.

Vasta kahdessa ottelussa tällä kaudella pelannut Adama Tamboura on sen sijaan edelleen sivussa nilkkavamman takia. Poissaolon tarkkaa aikaa ei pystytä arvioimaan. Myös reilut vuoden päivät sivussa olleen Oskari Qvickin poissaolo jatkuu toistaiseksi. Qvickin jalkavamma vaati toistamiseen leikkaushoitoa huhtikuussa ja toipuminen on myös hänen osalta hyvässä vauhdissa.