Vaihdossa:

21 Joni Lehto
30 Oskari Lehtinen
34 Oliver Kangaslahti

Inter voitti lauantaina Tammisaaressa EIF:aa vastaan pelatun harjoitusottelun 1-2(0-0). Joukkueen maaleista vastasivat vastustajan Etchu Tabe ja voittomaalin ottelun lopussa tehnyt Benjamin Källman.

Ottelun ensimmäinen jakso oli tasainen. Interin paras maalitilanne tuli reilun vartin jälkeen Guy Gnabouyoulle, jonka laukaus avopaikasta nousi lopulta reilusti yli maalin. Myös kotijoukkueella oli muutama puskupaikka, mutta ne selvitti helpolla maalivahti Henrik Moisander.

Toisen jakson alku oli Interille synkkä, sillä jo 49. minuutin kohdalla pallo löytyi Interin maalista. Maalin teki näppärän pohjustuksen jälkeen kotijoukkueen Felix De Bona.

Kotijoukkue hallitsi tapahtumia maalin jälkeen ja kolautti pallon kerran Interin maalin tolppaan. Tästä huolimatta Inter sai väännettyä pelin tasoihin. Maali oli kotijoukkueen kannalta epäonninen, sillä Etchu Tabe ohjasi helon näköisestä tilanteesta pallon omaan maaliin. Tilanteen pohjusti hetkeä aikaisemmin kentälle tullut Kevin Mombilo.

Ottelu näytti jo pitkään päätyvän tasapeliin, mutta toisin kuitenkin kävi. Inter pelasi hyvän syöttöketjun oikealta laidalta, minkä päätteeksi pallo ajautui vähän onnekkaasti Benjamin Källmanille, joka sijoitti sen helposti tyhjään EIF-maaliin.

Interin päävalmentaja Shefki Kuqi oli iloinen joukkueen noustua tappiotilanteesta voittoon.

– Emme antaneet periksi, vaikka jäimme tappiolle. Nousimme ensi tasoihin ja lopulta hienosti voittoon. Pelaajat voivat olla ylpeitä siitä, kiitteli Kuqi pelin jälkeen.

Kuqin mukaan Inter ei ollut ottelussa ihan parhaimmillaan. Varsinkin alussa oli vaikeaa.

– Pelin alku ei ollut hyvä. Meni aikaa ennen kuin saimme pelin käännettyä. EIF oli kuitenkin ottelussa parempi kuin talvella, näki Kuqi.