Arvot ja identiteetti

FC Interin identiteetti

FC Interin toiminta-ajatuksena on tukea pelaajia kehittymään nuorten maajoukkueisiin, maan pääsarjaan sekä ammattilaiseksi kansainvälisille kentille. Toiminta tähtää huippu-urheilijaksi kasvamiseen ja sen ehdoilla tapahtuvaan toimintaan. FC Interissä jokainen saa harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan aikuisikään asti.

FC Interin tavoitteena on olla nyt ja tulevaisuudessa yksi Suomen johtavia junioriseuroja kaikilla mittareilla. Seuran tavoitteena on saada vuosittain vähintään yksi uusi oman seuran kasvatti nousemaan seuran miesten edustusjoukkueeseen ja vakiinnuttamaan paikkansa pelaavassa kokoonpanossa. Lisäksi joukkueen pelaajista vähintään puolen tulee olla alle 24-vuotiaita, joista osa oman akatemian kasvatteja.

Seurassa pidetään huolta ja välitetään jokaisesta pelaajasta. Harrastamisen ei tule olla etuoikeus vaan mahdollisuus jokaiselle lapselle ja perheelle. Seurassa tarkastellaan vuosittain keinoja kausimaksujen pitämiseksi mahdollisimman kohtuullisina. Seuralla on myös erilaisia tukipalveluita perheiden avustamiseksi.

FC Interin ilmapiiri on yhteisten pelisääntöjen kautta luotu positiiviseksi, kannustavaksi ja välittäväksi. Seurassa pelaajat oppivat kasvamaan voittajiksi. Itse voittaminen on tavoitteena edustustasolla.

FC Interin identiteetin kulmakiviä ovat:

  • Seuran arvojen mukainen toiminta
  • Yhteisiin tavoitteisiin sitoutuminen
  • Mahdollisuus kehittyä huippu-urheilijaksi tai -valmentajaksi
  • Mahdollisuus harrastaa omalla tasollaan
  • Yhtenäinen oppimismetodi
  • Monikulttuurisuus ja suvaitsevaisuus
  • Oma koti, Veritas Stadion.

FC Interin arvot

Uskallamme olla avoimia

Olemme avoimia ja rehellisiä myös vaikeissa asioissa. Prosessit pidetään läpinäkyvinä ja asioista tiedotetaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Virheellinen tieto korjataan mahdollisimman nopeasti.

Me välitämme

Seura välittää jäsenistään ja jäsenet seurastaan. Seuran jäsenet huolehtivat toisistaan. Seuran viestinnässä saa ja tulee kuulua inhimilliset tekijät. Toimintaamme johtavat faktat, mutta emme pelkää näyttää tunteita ja asioiden inhimillisiä puolia. Riemuitsemme suurella sydämellä ja uskallamme puhua asioiden raskaudesta.

Toimimme kunnioittaen

Kunnioitamme kaikessa toiminnassamme seuran jäseniä. Kunnioitamme joukkuekavereita, joukkuetta ja seuraa olemalla ajoissa. Osoitamme kunnioitusta tiedottamalla toimihenkilöitä̈, pelaajia ja valmentajia sisäisesti ennen ulkoista tiedottamista. Kunnioitamme peliä, vastustajaa, tuomareita, kannattajia sekä yhteistyökumppaneitamme. Osoitamme sidosryhmillemme kunnioitusta olemalla toiminnassamme luotettavia, nopeita ja oma-aloitteisia.

Harjoittelemme hyvin ansaitaksemme peliaikaa Interissä

Harjoittelemme hyvällä asenteella. Oikea asennoituminen ja muutoin hyvä harjoittelu palkitaan peliajalla. Peliaika ei ole sidoksissa ainoastaan lahjakkuuteen vaan myös hyvään harjoitteluun.

Olemme ylpeästi interiläisiä

Tunnustamme interiläisyyttä. Teemme parhaamme seuran yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Annamme aina 100 % harjoituksissa ja otteluissa joukkueellemme ja itsellemme. Olemme ylpeitä seuran saavutuksista ja kerromme onnistumisistamme. Luomme seuran sisäisiä esikuvia motivoimaan ja vahvistamaan seuraidentiteettiä.