FC Inter Turku Oy saa toimitusjohtajakseen Larri Anderssonin

29.3.2016

FC Inter Turku Oy saa toimitusjohtajakseen Larri Anderssonin. Andersson tulee Alfons Håkans merenkulkuyhtiön projektijohdosta.

Andersson vastaa Interin päivittäisestä toiminnasta ja sen kehityksestä. Andersson raportoi seuran puheenjohtaja Stefan Håkansille, sekä Alfons Håkans konsernin toimitusjohtaja Joakim Håkansille.

Veritas Stadion ja sen ravintolat toimivat myös Larri Anderssonin alaisuudessa.

– Tämä on määrätietoinen lisäpanostus Interin organisaatioon. Olemme viimeisen kahden vuoden aikana valaneet hyvän perusjalan junioriorganisaatioon ja rakentaneet sen ammattimaiseksi toiminnaksi. Nyt FC Interin kokonaisuus ja matriisiorganisaatio tarvitsevat täysipäiväisen toimitusjohtajan, jotta pystymme jatkopanostuksena vastaamaan haasteisiin ja kehittymään Suomen parhaimmaksi jalkapalloseuraksi, kertoo Joakim Håkans.

Larri Andersson on aikaisemmin oman toimensa ohella tehnyt projektiluontoisesti töitä Interille, joten siirtyminen liikkuvaan junaan on siten luontaista.

Anderssonilla on kokemusta sekä ravintola- ja hotellialalta että satama-alan ylemmästä työnjohdosta. Anderssonilla on vaimo ja neljä lasta, joista kaksi pelaa jalkapalloa Interissä.

Lisätietoja asiasta antaa Larri Andersson puh. 050 63 305

Joakim Håkans
Toimitusjohtaja
Alfons Håkans Oy Ab
Puh. 050 63 304