8.4.2019

​Otteluennakko: VPS – FC Inter

FC Inter kohtaa kauden toisessa Veikkausliigan ottelussaan huomenna Vaasan Palloseuran. VPS:n kotikentällä Elisa Stadionilla pelattava ottelu alkaa maanantaina kello 18.30.

FC Inter aloitti Veikkausliigakautensa viime keskiviikkona HJK-kohtaamisella. Huomisen pelin tavoin vieraskentällä pelattu ottelu päättyi helsinkiläisten 2-1 -voittoon. Interin ainokaisen viimeisteli vaihdosta kentälle tullut Mika Ojala Alvaro Muñizin syötöstä.

Vaasalaisvastustaja puolestaan pelaa vasta kauden ensimmäisen Veikkausliigan kamppailunsa huomenna. Ottelun erikoisuutena onkin, että VPS:n edellinen ottelu on juuri Interiä vastaan reilu viikko sitten pelattu Suomen Cupin puolivälieräottelu.

VPS voitti Kupittaa 5:n tekonurmikentällä pelatun joukkueiden edellisen kohtaamisen 2-1. FC Interin päävalmentaja José Riveiro ei pidä saman joukkueen kohtaamista heti uudelleen ideaalina tilanteena, mutta ei myöskään usko kummankaan joukkueen erityisesti hyötyvän siitä.

– Ei se aiheuta mitään vaikeuksia, mutta ehkä se on vähän outoa. Pelaajat kentällä ovat varmasti suunnilleen samat ja pelifilosofiat ovat samat kuin viimeksi, joten molemmille on paljon tuttuja asioita. Tilanne on kuitenkin eri kuin viimeksi ja peli myös pelataan paljon nopeammalla kentällä kuin mikä Kupittaa 5:lla on. Logot ovat samat ja pelaajat ovat suunnilleen samat, mutta peli on eri, Riveiro summaa.

VPS avaa liigakauden Veikkausliigan joukkueista viimeisenä, kun taas Inter oli osallisena jo kauden ensimmäisessä ottelussa. Riveiron mukaan keskiviikkona pelatun HJK-ottelun vaikutukset voivat olla sekä positiivisia että negatiivisia.

– On vaikeaa mitata, kumpi hyötyy tästä erilaisesta ottelutahdista. Heillä on ollut enemmän lepoaikaa, kuten oli myös HJK:lla meitä vastaan, mutta yhtä lailla kauden aikaisessa avaamisessa on hyviä puolia. Totta kai toivon, että kokemuksemme keskiviikolta auttavat meitä ja alamme saada jo kiinni pelirytmistä. Tiedämme myös enemmän ja olemme jo päässeet harjoittelemaan ongelmakohtien kehittämistä. Samaan aikaan olet ehkä vähän väsyneempi, mutta sinulla on paljon enemmän tietoa tilanteestasi. Minulle tämä käy hyvin, Riveiro painottaa.

FC Interin pelaajatilanne on ollut viime otteluissa hyvä. Elias Mastokangas sai eilen ensimmäiset minuuttinsa reservijoukkueen ottelussa, joten pitkäaikaispoissaolijoiden listalla on enää Albion Ademi. Riveiron mukaan hyvä tilanne jatkuu myös VPS-otteluun.

– Tilanne on edelleen se, että voimme ja joudumme jättämään terveitä pelaajia kokoonpanon ulkopuolelle. Nyt kyse on vain valmiimpien pelaajien valitsemisesta matkaan, Riveiro toteaa.

VPS:n ja Interin välistä ottelua seurataan suorana lähetyksenä screeniltä huomenna Veritas Stadionin 3. kerroksen pubissa. Ovet avataan klo 18.00 ja kulku pubiin tapahtuu 2. kerroksen tasanteen kautta. Tervetuloa!


VEIKKAUKSEN PITKÄVETO

Huominen ottelu on mukana Veikkauksen Pitkävedossa. Kaikki kohteet löydät täältä.


RUUTU+

Mikäli et pääse otteluun paikalle, voit seurata ottelua suorana lähetyksenä Ruutu+ -palvelusta: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga

Jos et ole vielä Ruutu+:n asiakas, saat palvelun ensimmäisen kuukauden veloituksetta koodilla SC19INTER Aktivoi lahjakortti osoitteessa https://kauppa.ruutu.fi/lahjakortti(Tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hintaan 9,95 €/kk)


INTER TV

Keskikenttäpelaaja Mikko Kuningas ennakoi huomista VPS:n kohtaamista InterTV:n haastattelussa: