vko.51 // 17.12.2018

FC Interin B1-juniorit NET-turnauksen voittoon

FC Interin B1-juniorit NET-turnauksen voittoon

FC Interin B1-joukkue oli voitokas Pietarsaaren turnauksessa.

Interin B1-joukkue voitti kultaa viikonloppuna 14.-16.12. Pietarsaaressa järjestetyssä Northern Elite Trophy (NET) -turnauksessa. Joukkue pelasi läpi turnauksen hyvällä itseluottamuksella, minkä tuloksena oli neljä voittoa.

FF Jaron B-juniorien järjestämä, alun perin Skellefteå FF:n ja Östersund FK:n alulle panema, NET-turnaus pelattiin kuluneena viikonloppuna ensimmäistä kertaa Suomessa. Turnaukseen osallistui Skellefteån akatemiajoukkue sekä seitsemän 20:stä B-junioreiden SM-karsintaan osallistuvasta joukkueesta.

Loppuottelu
Inter-Kups 4-2

Alkulohkon ottelut
Inter-Skellefteå (SWE) 10-1
OLS-Inter 0-2
Inter-Jaro 3-2