vko.47 // 23.11.2018

​Inter tukemassa Lapsi mukaan töihin -päivää

​Inter tukemassa Lapsi mukaan töihin -päivää

Pienet vieraat pääsivät pallottelemaan kapteeni Timo Furuholmin kanssa.

Inter osallistuu tänään perjantaina vietettävään valtakunnalliseen Lapsi mukaan töihin -teemapäivään.

Lapsiasiavaltuutetun, Lastensuojelun Keskusliiton sekä työ- ja elinkeinoministeriön yhteistyössä järjestämää vuotuista päivää vietetään tänään kolmatta kertaa. Päivän tarkoituksena on päästää lapset näkemään ja kokemaan, missä heille tärkeät aikuiset tekevät työtä.

Pienet vieraat tutustuvat päivän aikana vanhempiensa työhön jalkapallon parissa. Tuleville jalkapallolupauksille päivän kohokohdiksi nousivat pukukoppivierailu sekä pallottelu edustusjoukkueen kapteenin Timo Furuholmin kanssa.

Lue lisää Lapsi mukaan töihin -päivästä: http://www.lapsimukaantoihin.fi/