vko.47 // 20.11.2018

Suomen Cupin otteluohjelma selvillä

Suomen Cupin otteluohjelma selvillä

Kauden 2018 Suomen Cup päättyi FC Interin juhliin. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter lähtee puolustamaan tämänvuotista Suomen Cupin voittoaan lauantaina 26.1. alkavassa lohkovaiheessa.

Kauden 2019 miesten Suomen Cup Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueitten karsintalohkojen otteluohjelma on saatu valmiiksi. Veikkausliigan joukkueet pelaavat Suomen Cupin lohkovaiheen kahdessa kuuden joukkueen lohkossa, joissa pelataan yksinkertainen sarja ja neljä parasta kummastakin lohkosta etenee cupissa 16 parhaan joukkoon. FC Inter pelaa Suomen Cupin Veikkausliigajoukkueiden karsintalohkossa A, jonka muut joukkueet ovat FC Honka, FC Lahti, HIFK, HJK ja IFK Mariehamn.

Cupissa 16 parhaan joukkoon ovat tiensä selvittäneet jo kauden 2018 Regions' Cupin finalistit VJS ja FC Kiisto. Kaksi jäljellä olevaa paikkaa 16 parhaan joukossa ratkotaan alkuvuonna pelattavassa Kakkosen Cupissa, johon ilmoittautuminen on parhaillaan käynnissä.

Lohkovaiheen alustava ohjelma FC Interin osalta:

la 26.1. klo 17.45 FC Inter - IFK Mariehamn, Javenture-Areena
la 9.2. klo 13.00 FC Inter - HJK, Javenture-Areena
la 16.2. klo 14.00 FC Inter - FC Lahti, Kupittaa 5
la 23.2. HIFK - FC Inter, Talin halli
la 2.3. klo 13.00 FC Honka - FC Inter, Esport Arena