vko.42 // 20.10.2018

Katsojainfo: FC Inter - Esport Honka

Katsojainfo: FC Inter - Esport Honka

Sunnuntaina FC Interin kauden viimeisessä kotiottelussa vastustajaksi saapuu Esport Honka. Veikkausliigan ottelu Veritas Stadionilla alkaa jo kello 14.30.

Erityistä
Ennen ottelun alkua kauden 2008 Veikkausliigan mestarijoukkueen jäsenille jaetaan Mestarikortit, joilla he pääsevät jatkossa sisään kaikkiin Interin kotiotteluihin. Paikalla olevien mestarijoukkueen jäsenten kuulumisia kuullaan Veritas Stadionin St. Patrick's Pubissa sekä ennen ottelua että ottelun jälkeen jälkipeleissä.

Otteluun on ilmainen sisäänpääsy millä tahansa heijastimella Loistetaan yhdessä -kampanjan hengessä. Ottelulipun voi lunastaa veloituksetta stadionin lipunmyyntipisteestä heijastinta näyttämällä pelipäivänä klo 13.30 alkaen.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti
Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti
Lippujen hinnat pääkatsomon ja Olympiakatsomon tavallisille paikoille portilta ostettuna: aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja www.ticketmaster.fi.

Katsomot
Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat ja Olympiakatsomon keskilohkot L ja M, joista M-lohko on varattu Olympiakausarin ostaneille. Kotijoukkueen kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon O-lohko. Tarkempi katsomoinfo täällä.

Pääkatsomoon ja Olympiakatsomoon sisäänkäynti on katsomoiden Blomberginaukion päästä. Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola
VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

VIP-tiedustelut ja varaukset Jyrki Hongisto, p. 0400 158 384 ja jyrki.hongisto@fcinter.fi.

Anniskelukatsomo
Osa pääkatsomon A-ja B-lohkoista on K18-anniskelualuetta, missä on mahdollista seurata ottelua juomien kanssa myös istumapaikoilta.

Matsiruoka
Porttien auettua St. Patrick's Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää lihapullat ja lisukkeen, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio
Pääkatsomon toisen kerroksen Blomberginaukion päähän siirtyneessä uudistetussa Mehukatti lastenaitiossa on tarjolla tekemistä lapsille.

Suora lähetys
Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan otteluita osoitteessa: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga.

Jälkipelit
Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick's Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu tällä kaudella pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella osoitteessa www.lyyti.in/media-akkre

AluekarttaKatsomokartta