vko.39 // 24.9.2018

P20 SM: Interille kolmas tappio putkeen

P20 SM: Interille kolmas tappio putkeen

Alex Johansson taisteli täydet 90 minuuttia Interin puolustuksessa. (Kuva: Nina Forstén-Lindman)

Interin otteet P20 SM-sarjassa ovat kauden huipentuessa olleet vaikeita. Sunnuntaina tuli tappio Tampereella, mutta viimeiseen peliin jäi vielä jännitettävää. Pronssimitalihaaveet elävät vielä.

Interin A-nuoret pelasivat kauden viimeistä edellisen SM-sarjaottelunsa sunnuntaina Tampereella. Sarjakakkonen ja mitä todennäköisimmin myös kauden hopeamitalijoukkue Ilves oli liian vahva vastus ja aiheutti Interille jo kolmannen perättäisen tappion lukemin 3-1 (2-1).

Inter oli ottelussa vahvasti mukana ja siirtyi Oliver Kangaslahden osumalla 1-0 johtoon ottelun 26. minuutilla. Ilves ei tappioasemaansa kauan ujostellut vaan nousi tasoihin viisi minuuttia myöhemmin ja lisäsi taukojohdoksi 2-1 muutama hetki ennen taukovihellystä. Toista jaksoa pelattiin reilu vartti ennen kuin Ilves sinetöi ottelun loppulukemiksi 3-1.

Mitalisaumat Inter säilytti vielä tappiosta huolimatta. Sarjan päätöskierroksella Kupittaa 5:llä ensi lauantaina käydään varsinainen nitro-ottelu. Pronssimitalisti ratkeaa tässä ottelussa, jossa ovat vastakkain sarjanelonen FC Inter ja kolmonen FC Espoo. Joukkueiden piste-ero taulukossa on kaksi pistettä. Voittamalla päätösottelun Inter nappaa pronssiset lätkät, tasapeli tai tappio vie pronssimitalit Espooseen.

FC Inter- FC Espoo lauantaina 29.9. klo 13.15 Kupittaa 5.