vko.39 // 24.9.2018

Mäkitalo: Lähdemme voittamaan keskiviikkona

Mäkitalo: Lähdemme voittamaan keskiviikkona

Mika Mäkitalo antaa kulmapotkua kesän Inter-KuPS -ottelussa. (Kuva: Tero Wester)

Tiivis ottelutahti ei paina joukkueen jaloissa.

Interin kotiottelut Veikkausliigassa jatkuvat jälleen keskiviikkona Veritas Stadionilla, minne vieraaksi saapuu FC Lahti.

Interin saldo FC Lahtea vastaan tällä kaudella on ollut hyvä. Mika Mäkitalo ei kuitenkaan jaa yhden voiton ja tasapelin seurauksena Interille etulyöntiasemaa ottelussa.

- Ei ole mitään etulyöntiasemaa. Nämä syksyn pelit ovat aina omia erityisiä yksittäisiä pelejä. Näitä on hieno pelata. On iltavalaistus ja myös toivottavasti paljon yleisöä, fiilistelee Mäkitalo.

Veikkausliigan syksyn otteluissa on Mäkitaloa myötäillen taikaa. Tässä vaiheessa ei edes tiivis otteluohjelma tunnu pelaajien jaloissa, vaan joka ottelussa lyödään kaikki peliin voiton eteen.

- Vaikka otteluohjelma onkin ollut tiivis viimeisen kahden viikon aikana, niin nyt puhutaan näistä loppukauden peleistä, missä jokainen antaa varmasti kaikkensa. Me tarvitaan pisteitä ja lähdemme keskiviikkona ihan täysillä voittamaan, lupaa Mäkitalo.

Katso Mäkitalon mietteitä Interin viime aikojen pelivireestä ja myös ajatuksia 10 vuoden takaisesta mestaruusvuodesta Inter TV:n haastattelusta.