vko.24 // 12.6.2018

Katsojainfo: FC Inter - PS Kemi

Katsojainfo: FC Inter - PS Kemi

Tiistaina FC Interin vastustajaksi saapuu PS Kemi. Veikkausliigan ottelu Veritas Stadionilla alkaa kello 18.30.

Erityistä
Ennen ottelun alkua kukitetaan kevään valmistuneet ja ylioppilaaksi tulleet interiläiset.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti
Portit aukeavat tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi FC Inter toivoo katsojien saapuvan paikalle hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti
Lippujen hinnat pääkatsomon ja Olympiakatsomon tavallisille paikoille portilta ostettuna: aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja www.ticketmaster.fi.

Katsomot
Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat ja Olympiakatsomon keskilohkot L ja M. Kotijoukkueen kannattajien paikat ovat A-lohkossa anniskelukatsomon vieressä ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu Olympiakatsomon O-lohko. Tarkempi katsomoinfo täällä.

Pääkatsomoon sisäänkäynti on katsomon molemmista päistä. Olympiakatsomoon sisäänkäynti on katsomon Blomberginaukion päästä. Medialle, VIP- ja aitiovieraille on käytössä pääkatsomon Blomberginaukion puolella oleva VIP-sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola
VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

Tiedustelut ja varaukset: Jenna Dietrich, p. 0400 339 974 ja jenna.dietrich@fcinter.fi

Matsiruoka
Ennen ottelua St. Patrick's Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää tässä ottelussa pippurihärkäkastiketta ja riisiä, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla porttien aukeamisesta aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio
Pääkatsomon toisen kerroksen Blomberginaukion päähän siirtyneessä uudistetussa Mehukatti lastenaitiossa on tarjolla tekemistä lapsille.

Suora lähetys
Ruutu+ esittää kaikki Veikkausliigan ottelut myös kaudella 2018. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,95 €/kk. Pääset katsomaan otteluita osoitteessa: https://www.ruutu.fi/ohjelmat/veikkausliiga.

Jälkipelit
Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick's Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu tällä kaudella pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella osoitteessa www.lyyti.in/media-akkre

AluekarttaKatsomokartta