vko.05 // 3.2.2018

Interistä pelaajia poikien maajoukkueleireille

Interistä pelaajia poikien maajoukkueleireille

Roope Kantolalle maajoukkuekutsu. (Kuva: FC Inter Turku)

Kaikkiaan kolmelle pelaajalle kutsu.

U16-maajoukkue (2002) aloittaa valmistautumisen syksyn EM-karsintaan helmikuun alussa Eerikkilässä pidettävällä Leirillä. Päävalmentaja Erkka V. Lehtola on nimennyt leirille 29 pelaajan vahvuisen ryhmän.

Lehtolan valintaseulan läpäisi Inter-pelaajista Roope Kantola. Interin U17-joukkueessa pelaava Kantola oli lähellä valintaa maajoukkuetoimintaa jo viime kaudella, mutta tuolloin pikku vammat estivät osallistumisen tapahtumiin.

Kantolan lisäksi Interistä on valittu kaksi pelaajaa U15-maajoukkueen (2003) leirille. Kutsun tämän ikäluokan ensimmäiseen tapahtumaan saivat Linus Rönnberg ja Tegra Mukuna.