vko.42 // 16.10.2017

Katsojainfo: FC Inter - HIFK

Katsojainfo: FC Inter - HIFK

FC Inter pelaa Veikkausliigan kauden 2017 toiseksi viimeisen kotiottelunsa tänään maanantaina. Veritas Stadionilla kello 18.30 alkavassa ottelussa vastaan asettuu HIFK.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti
Portit aukeavat kello 17.30 ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. HUOM! Pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä EI ole pysäköintikäytössä viime päivien runsaiden sateiden takia.

Lipunmyynti
Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja www.ticketmaster.fi.

Katsomot
Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat. Interin kannattajien paikat ovat pääkatsomon A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikkoja Olympiakatsomon J-lohkosta. Myös A-lohkon liput ovat ennakkomyynnissä.

Pääkatsomoon on käytössä Blomberginaukion puoleinen pääsisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä katsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

VIP-ravintola
VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).

Tiedustelut ja varaukset: Carita Varjonen, p. 040 5747990, carita.varjonen@fcinter.fi

Matsiruoka
Ennen ottelua St. Patrick's Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää lihapullat ja lisukkeen, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla porttien aukeamisesta aina ottelun alkuun asti.

Mehukatti lastenaitio
Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Suora lähetys
ISTV ja Ruutu+ esittävät kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Juha Hyssälä. Pääset katsomaan otteluita näiden linkkien kautta: www.iltasanomat.fi/extra ja http://www.ruutu.fi/urheilu/jalkapallo.

Jälkipelit
Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick's Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Akkreditointi
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu pääkatsomon takaa lasiovista (ns. pelaajakäytävä). Akkreditointi tapahtuu lehdistötilan ovella järjestyksenvalvojalle, jolta saat kulkuluvan pressikorttia näyttämällä. Mikäli sinulla ei ole pressikorttia, pyydämme akkreditoitumaan etukäteen sähköpostitse osoitteeseen carita.varjonen@fcinter.fi.

Aluekartta


Katsomokartta
Katsomolohkot