vko.19 // 12.5.2017

Junioreiden SM-sarjat jatkuu: A lauantaina Kupittaalla

Junioreiden SM-sarjat jatkuu: A lauantaina Kupittaalla

Aprillipäivän sumussa pelattu karsintasarjan ottelu Inter - PK-35/VJS YJ päättyi tasan 1-1 (Kuva: Nina Forstén-Lindman)

A- ja B-junioreiden SM-sarjajoukkueet ovat viikonloppuna taas tositoimissa. A-juniorit pelaavat lauantaina kotikentällä, vastustajaksi tulee yhdistelmäjoukkue PK-35/VJS Vantaalta. B-SM puolestaan pelaa sunnuntaina Pietarsaaressa Jaron vieraana.

SM-sarjan kahdella voitolla avannut Inter saa vastustajakseen tutun vieraan Vantaalta. Joukkueet kohtasivat toisensa karsintasarjassa huhtikuussa ja tuolloin ottelu päättyi tasatulokseen 1-1. Karsintasarjassa Inter sijoittui neljänneksi, vierailijat viidenneksi, joutuen varmistamaan SM-sarjapaikkansa jatkokarsinnan kautta. Varsinaisen SM-sarjan vantaalaisvieraat ovat aloittaneet voitolla ja tappiolla. Viime viikonloppuna joukkueen onnistui kotiottelussaan voittaa SJK Akatemia 3-2. Inter kävi, kuten muistamme, Tampereella voittamassa Ilveksen 2-0.

Inter - PK-35/YJS YJ lauantaina 13.5. Kupittaa 2 kello 16.15

Yleisölle tarjolla puffetti, sisäänpääsy ilmainen.

B-juniorit suuntaavat sunnuntaina aamulla Pietarsaareen. Jaro sijoittui karsintalohkossaan Interin tavoin viidenneksi ja varmisti SM-sarjapelinsä voittamalla jatkokarsintapelin. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta Jarolla on tilillään kaksi tasapeliä. Inter ei ole hyvistä yrityksistä huolimatta vielä onnistunut saalistamaan pisteitä, mikä on tilanne Pohjanmaan-reissun jälkeen?