vko.16 // 20.4.2017

Katsojainfo FC Inter - IFK Mariehamn

Katsojainfo FC Inter - IFK Mariehamn

Veikkausliigan kausi 2017 jatkuu Turussa ottelulla FC Inter - IFK Mariehamn. Veritas Stadionilla perjantaina pelattava ottelu käynnistyy poikkeuksellisesti jo klo 18.00.

Otteluun saapuminen ja pysäköinti
Portit aukeavat kello 17.00 ja paikalla kannattaa olla hyvissä ajoin ennen ottelun alkua. Autolla otteluun saapuville on Blomberginaukion paikkojen lisäksi pysäköintikäytössä pääkatsomon takana sijaitseva hiekkakenttä.

Lipunmyynti

Lipunmyynti stadionilla aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat portilta ostettuna aikuiset 18 €, lapset (7-16 -vuotiaat) 9 €, opiskelijat ja eläkeläiset 13 €. Liput ennakkoon jopa 4 euroa edullisemmin Ticketmasterin myyntipisteistä ja www.ticketmaster.fi.

Noudettavaksi ilmoitetut kausikortit ovat noudettavissa lipunmyynnin infoluukulta, joka aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Katsomot
Ottelussa ovat käytössä kaikki pääkatsomon paikat sekä otteluisäntä Turun Sanomien varaamana Olympiakatsomo. Interin kannattajien paikat ovat A-lohkossa ja vierasjoukkueen kannattajille on varattu paikkoja F-lohkosta. Myös A-lohkon liput ovat ennakkomyynnissä.

Pääkatsomoon on käytössä katsomon parkkipaikan puolella oleva sisäänkäynti, sen vieressä oleva VIP-sisäänkäynti sekä pääkatsomon Uudenmaankadun päässä oleva sisäänkäynti. Olympiakatsomoon sisäänkäynti on vain Blomberginaukion puolelta. Vaarallisten esineiden, aineiden ja päihteiden tuominen kielletty. Porteilla turvatarkastus ja alueella kameravalvonta.

Matsiruoka
Ennen ottelua St. Patrick's Pubissa pääkatsomon kolmannessa kerroksessa Matsiruoka hintaan 8 € aikuisilta ja 5 € lapsilta. Matsiruoka sisältää kotiruokana lihapullat ja perunamuhennosta, salaatin sekä ruokajuoman. Matsiruoka on tarjolla alkaen tuntia ennen ottelun alkua.

Mehukatti lastenaitio
Pääkatsomon toisen kerroksen Uudenmaankadun päässä on tarjolla lapsille tekemistä Mehukatti lastenaitiossa.

Suora lähetys
ISTV esittää kaikki Veikkausliigan ottelut kaudella 2017. Kaikki 198 ottelua esitetään netissä selostettuina monikameralähetyksinä hintaan 9,90€/30pv. Ottelun selostaa Mikko Seppälä. Pääset katsomaan otteluita tämän linkin kautta: www.iltasanomat.fi/extra.

Jälkipelit
Ottelun jälkipelit pelataan Veritas Stadionin St. Patrick's Pubissa noin 15 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen. Jälkipeleissä haastatellaan kotijoukkueen pelaajia ottelun tunnelmista.

Aluekartta


Katsomokartta
Katsomolohkot