vko.09 // 2.3.2016

Kalle Kauppi syttyy perjantain TPS-peliin.

Kalle Kauppi syttyy perjantain TPS-peliin.

Kalle Kauppi on valmiina kohtamaan perjantaina TPS:n. (Kuva: Ari Ståhlman)

Kalle Kauppi myöntää, että perjantaina treenimatsi TPS:aa vastaan on normaalia tärkeämpi ottelu.

FC Inter ja TPS kohtaavat toisensa huomenna perjantaina Javenture Areenassa pelattavassa harjoitusottelussa. Vaikka kysymyksessä onkin harjoitusottelu, niin Kalle Kauppi ei ainakaan halua poistua kentältä häviäjänä.

- Tämä on enemmän kuin normaali treenipeli, sillä eihän TPS:lle kukaan halua hävitä. Vastassa on minun omia kavereita myös, joten ainakin minä ja varmasti myös joukkue syttyy otteluun, lupaa Kauppi.

Kauppi myöntää, että TPS:n pelaaminen tällä hetkellä ykkösessä on turkulaisen jalkapallon kannalta huono asia. Turun derbyille olisi hänen mukaansa tilausta.

- Turun derbyt olivat aina hienoja tapahtumia, vaikka aina ne eivät tuloksellisesti menneet ihan suunnitelmien mukaan. Rehellisesti sanottuna niille olisi edelleen tilausta. Sääli, että TPS on tällä hetkellä ykkösessä, sanoo Kauppi.

Vaikka Inter ja TPS eivät samalla sarjatasolla tällä hetkellä pelaakaan, niin Palloseuran tekemiset ovat Kaupilla tiedossa.

- Heillä on nuori ja taitava joukkue. Kokemusta heillä edustavat tietysti Hyyrynen, Rähmönen ja maalivahti Forsman. He pyrkivät varmasti aktiiviseen ja ns. pelaavaan jalkapalloon, povaa Kauppi.

Käyvätkö Kaupin ennustukset toteen, se selviää perjantaina Javenture Areenalla kello 14.00.