vko.05 // 1.2.2016

Kaan Kairinen siirtyy FC Midtjyllandiin

Kaan Kairinen siirtyy FC Midtjyllandiin

Kaan Kairisen ura jatkuu Tanskassa. (Kuva: Tero Wester)

FC Inter ja Tanskan hallitseva mestari FC Midtjylland ovat päässeet yhteisymmärrykseen Kaan Kairisen siirrosta tanskalaisseuraan. 17-vuotias Kairinen on solminut kolmevuotisen pelaajasopimuksen uuden seuransa kanssa.

Kairinen siirtyi Interiin 11-vuotiaana Turun Nappulaliigasta. Edustusjoukkueen keskikentällä hän debytoi jo 15-vuotiaana syksyllä 2014 ja teki läpimurtonsa edustusjoukkueen kokoonpanoon viime kaudella pelaten 25 Veikkausliigan ottelussa. Kairinen kuuluu myös Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaajiin.

Interillä oli voimassa oleva pelaajasopimus Kairisen kanssa vuodesta 2016, joten seura saa siirrosta korvauksen.

Inter kiittää Kaan Kairista vuosista seurassa ja toivottaa kaikkea hyvää uran jatkoon!