vko.32 // 10.8.2015

Kalle Kauppi jälleen pelikunnossa

Kalle Kauppi jälleen pelikunnossa

Kalle Kauppi on kuntoutunut polvivammastaan pelikuntoon. (Kuva: Ari Ståhlman)

Pitkään polvivamman takia sivussa ollut Kalle Kauppi on kuntoutunut vihdoin täyteen pelikuntoon.

Huhtikuun lopusta asti sivussa Interin kokoonpanosta ollut Kalle Kauppi on kuntoutunut lopulliseen pelikuntoon. Tällä kaudella yhden Veikkausliigaosuman iskenyt Kauppi on käytettävissä Interin tämän viikon tärkeissä otteluissa.

Inter-kasvatti on luonnollisesti mielissään, kun pitkä poissaolo on ohi.

- Aika toipilaana oli jälleen todella turhauttavaa. Vaikeinta oli jälleen seurata otteluita kentän laidalta. Fiilis on nyt katossa, kun olen vihdoin kunnossa, iloitsee Kauppi.

Kauppi antaa kiitosta kuntoutumisestaan myös Interin fysioterapeuteille, Antti Laurilalle ja Jermu Gustafssonille, jotka ovat vastanneet hänen kuntoutuksesta.

- Suuri kiitos kuuluu Antille ja Jermulle. He ovat painaneet hullun lailla hommia kuntoutukseni eteen, kiittelee Kauppi.

Kauppi on kuntoutumisen loppusuoralla hakenut pelituntumaa Interin yhteistyöseura ÅIFK:sta. "Kile" on pelannut keltapaidoissa kahdessa ottelussa. Nyt hän on omien sanojensa mukaan valmis jälleen Interin otteluihin.

- Pelintuntuman hakeminen ÅIFK:n riveistä on ollut tärkeää. Olin pitkään poissa, joten hyppy suoraan liigavauhtiin olisi voinut olla turhan haasteellista. Nyt olen paljon valmiimpi siihen, toteaa Kauppi.

Kaupin lisäksi Interin harjoitusvahvuuteen palasivat maanantaina Kaan Kairinen, Diogo da Costa, Eric Matoukou ja Egzon Belica. Jukka Lehtovaara ei sen sijaan ole vielä pelikunnossa.

Interin ohjelmassa on tällä viikolla kaksi kotiottelua. Keskiviikkona joukkue kohtaa Veikkausliigassa Ilveksen, kun taas lauantaina on ohjelmassa Suomen Cupin välieräottelu Kuopion Palloseuraa vastaan.