vko.29 // 24.7.2015

Kauppi ja Lehtovaara jälleen harjoitusvahvuudessa

Kauppi ja Lehtovaara jälleen harjoitusvahvuudessa

Kalle Kauppi on päässyt osallistumaan pitkän sairausloman jälkeen jälleen joukkueharjoituksiin. (Kuva: Ari Ståhlman)

Pitkään sivussa vammojen takia olleet Kalle Kauppi ja Jukka Lehtovaara ovat päässeet harjoittelemaan pitkästä aikaan joukkueen mukana.

Interin sairasosastolta kuuluu pitkästä aikaa myös hyviä uutisia. Pitkään vammojen takia sivussa olleet keskikenttäpelaaja Kalle Kauppi ja maalivahti Jukka Lehtovaara ovat kumpikin palanneet takaisin joukkueen harjoitusvahvuuteen. Lopulliseen ottelukuntoon pääsemiseen pelaajilla menee vielä aikaa.

Sekä Kauppi, että Lehtovaara loukkaantuivat kumpikin huhtikuun lopussa HIFK:ta vastaan pelatussa Suomen Cupin ottelussa.

- Kumpikin pelaaja on ollut pitkään sivussa. Vaikka he ovatkin harjoitelleet joukkueen mukana, niin varsinaiseen pelikuntoon pääseminen vie vielä aikaa, sanoo päävalmentaja Job Dragtsma.

Hyvien uutisten lisäksi sairastuvalta kuuluu oikeastaan jo perinteiseen tapaan myös negatiivisia uutisia, sillä brassipeluri Diogo da Costa on ollut sivussa viimeisen viikon lievän pohjevamman takia.

Inter pelaa seuraavan Veikkausliigaottelun tulevana sunnuntaina Veritas Stadionilla FC Lahtea vastaan. Edellä mainitun nelikon lisäksi ottelusta ovat sivussa varmuudella pelikieltoaan varoitustilin täyttymisen takia sovittava Philip Njoku ja pitkäaikaispotilas Oskari Qvick.