vko.49 // 9.12.2014

Kaan Kairinen Tottenhamin testissä

Tämä uutinen on tuotu vanhoilta kotisivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Kaan Kairinen Tottenhamin testissä

Interin edustusjoukkueessa ensiminuutit lokakuussa pelannut 15-vuotias Kaan Kairinen on kuluvan viikon ajan Tottenham Hotspurin akatemian vieraana. (Kuva: Ari Ståhlman)

Kauden viimeisessä Veikkausliigan ottelussa debyyttinsä tehnyt Kaan Kairinen on maanantaista lauantaihin asti Englannin Valioliigaa pelaavan Tottenham Hotspurin testissä. 15-vuotias Kairinen harjoittelee ja pelaa seuran akatemiajoukkueen kanssa.

Tottenhamin toimintaan on Kairisen mukana tutustumassa Interissä ensi kaudella sekä juniorivalmentajana että fysioterapeuttina toimiva Jermu Gustafsson. Kaksikko matkusti Lontooseen suoraan Kairisen U18-maajoukkueleirin jälkeen.

Tottenham ei ole ensimmäinen Kairisesta kiinnostunut Valioliigan seura, sillä keskikenttäpelaaja oli Aston Villan mukana viime vuonna. Kairinen allekirjoitti kesällä kauden 2016 loppuun asti kestävän sopimuksen Interin edustusjoukkueen kanssa.