vko.42 // 25.10.2014

Inter taipui Jarolle kauden päätöspelissä

Tämä uutinen on tuotu vanhoilta kotisivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Inter taipui Jarolle kauden päätöspelissä

Interin kauden viimeinen Veikkausliigaottelu päättyi 0-1 tappioon. (Kuva: Ari Ståhlman)

Veikkausliiga 25.10.2014
FC Inter-FF Jaro 0-1(0-1)

0-1 Jonas Emet 23. min

Inter: Magnus Bahne, Juho Salminen, Tamas Gruborovics, Irakli Sirbiladze, Joni Aho, Severi Paajanen, Kalle Kauppi(Kaan Kairinen 70. min), Francis Suarez(Aleksi Laiho 56. min), Stefan Marinkovic, Vincent Onovo(Oskari Qvick 81. min) ja Renan Oliveira.

Vaihdossa: Jere Koponen, Blend Miftari ja Demba Camara.

Inter joutui tunnustamaan FF Jaron paremmakseen lauantaina Veritas Stadionilla pelatussa Veikkausliigaottelussa. Ottelun voittoon riitti lopulta Jonas Emetin avausjaksolla tehty maali.

Inter aloitti pelin vauhdilla ja loi ensimmäisen vartin aikana muutaman mylläkän vierasjoukkue Jaron maalille. Maalinteko oli kuitenkin vaikeaa, eikä toivottua maalia tullut.

Jaro sen sijaan käytti armotta hyväksi Vincent Onovon pallon menetyksen pelin 23. minuutilla. Shahdon Winchester pääsi tilanteessa kuljettamaan suoraan kohti Interin puolustuslinjaa ja syötti Jonas Emetin läpiajoon, eikä hän erehtynyt.

Interin paras maalintekopaikka avausjaksolla tuli Juho Salmiselle. Hänen nopean ohjauksen torjui kuitenkin hyvin jalallaan Jaro-vahti Emil Öhberg. Tauolle mentiin siis vierasjoukkueen 0-1 johdossa.

Vierasjoukkue Jaro oli lähellä mennä toisen jakson alussa kahden maalin johtoon, kun pallo pomppi ruuhkatilanteessa lopulta tolpan kautta Magnus Bahnen syliin.

Tämän jälkeen Inter hallitsi toisen jakson tapahtumia mennen tullen, mutta se tärkein, eli maali jäi puuttumaan. Paikat tasoitukseen oli Sirbiladzella, Onovolla, Laiholla ja aivan lopussa yksin läpi päässeellä Juho Salmisella.

Jaron maalivahti Emil Öhberg oli kuitenkin vieraiden maalilla kuin muuri. Piskuisen maalivahdin torjunnat takasivat lopulta vieraille kuudennen sijan taanneen vierasvoiton.

- Avausjakso oli tasainen, mutta toisella jaksolla meillä oli kyllä monta paikkaa tulla pelissä tasoihin. Heidän maalivahti pelasi kuitenkin hyvin, joten voitto jäi saavuttamatta, harmitteli Interin päävalmentaja Job Dragtsma.

Dragtsma jakoi ottelussa kehuja kahdelle Interin juniorikaartin pelaajalle, jotka onnistuivat ottelussa.

- Juho Salminen pelasi hyvän ottelun ja olisi ansainnut maalin, sillä niin monta hyvää paikkaa hänellä oli. Myös Kaan (Kairinen) tuli vahvasti sisään ja voi ehdottomasti olla tyytyväinen debyyttiinsä, kehui Dragtsma.

Inter ei peluuttanut ottelussa ihan ehkä sitä parasta miehistöään. Dragtsman mukaan mitään riskejä ennen viikon kuluttua pelattavaa Suomen Cupin finaalia ei haluttu ottaa.

- Osa pelaajista oli sivussa pikku kolhujen takia ja osalla varoitus tässä pelissä olisi tiennyt pelikieltoa Suomen Cupin finaaliin. Tätä riskiä emme halunneet ottaa, päätti Dragtsma.