vko.30 // 2.8.2013

Aston Villa testaa Kaan Kairista

Tämä uutinen on tuotu vanhoilta kotisivuilta, ja siksi linkit, kuvat ja asettelu saattavat toimia väärin.
Aston Villa testaa Kaan Kairista

Interin akatemiapelaaja Kaan Kairinen on parhaillaan Aston Villan testileirillä. (Kuva: Ari Ståhlman)

FC Interin akatemiapelaaja Kaan Kairinen on parhaillaan englantilaisen Aston Villan testileirillä. Kutsu Kaanille tuli jo vajaa vuosi sitten, mutta yhdessä seurat päättivät lykätä leirin ajankohtaa, jotta 1998-syntynyt Kaan olisi valmiimpi testiin.

Tällä kaudella Kaan on lyönyt itsensä läpi B-junioreiden avauskokoonpanoon ja sitä kautta saanut hyviä otteluita B SM-sarjassa. Keskikentällä pelaava Kaan valittiin vuosi sitten Piirijoukkue-cupissa turnauksen parhaaksi pelaajaksi.

Testileirin ohjelmaan tuli Kaanin kannalta mukava muutos aivan viime metreillä, sillä Kaan osallistuu Aston Villan väreissä perjantaina ja lauantaina Tottenhamin järjestämään turnaukseen oman ikäisten joukkueessa.

Kaanin mukana leirillä on FC Interin valmennuspäällikkö Jami Wallenius, jolle tarjoutui myös hieno mahdollisuus päästä tutustumaan Aston Villan nuorten harjoitteluun ja muutoinkin seuraan.