Olympiakausari - varausehdot

Nämä ovat FC Inter Turku Oy:n Olympiakausarikampanjan (myöhemmin kampanja) varausehdot. Osapuolina ovat FC Inter Turku Oy (myöhemmin FC Inter) sekä kausikortin tilaaja (myöhemmin asiakas).

FC Inter järjestää vuonna 2018 Olympiakatsomoon myytävien kausikorttien haastekampanjan. Kampanjassa myydään kausikortteja FC Interin edustusjoukkueen Veikkausliigakauden 2018 kotiotteluihin. Olympiakausarin hinta on 59 €. Kampanjan toteutuminen edellyttää 800 sitovaa kausikorttivarausta.

Asiakkaan osallistuessa FC Interin Olympiakausari-kampanjaan sitoutuu hän noudattamaan alla olevia varausehtoja.

1. Kampanjan toteutuminen
Kampanjan tavoitteena on saada 800 kausikorttivarausta. FC Interillä on kuitenkin oikeus hyväksyä ja toteuttaa kampanja myös pienemmällä kausikorttien varausmäärällä.

2. Kampanjaan osallistuminen
Asiakkaan tulee osallistua kampanjaan oheisen linkin kautta: https://www.lyyti.in/olympiakausari2018 . Osallistuessa asiakas sitoutuu noudattamaan kampanjan varausehtoja. Asiakaskohtaista rajoitusta ostettavien kausikorttien määrälle ei ole.

3. Kampanja-aika
Kampanja käynnistyy 2.3.2018 ja päättyy 6.4.2018. FC Interillä on oikeus muuttaa päättymisaikaa.

4. Kampanjan hyväksyminen/toteutuminen
FC Inter ilmoittaa kampanjan toteutumisesta nettisivuillaan, sosiaalisen median kanavissaan sekä sähköpostitse asiakkaan osallistumisen yhteydessä antamaan sähköpostiosoitteeseen.

5. Kampanjaan sitoutuminen
Kampanjan toteutuessa asiakas on sitoutunut ostamaan varaamansa kampanjahintaisen kausikortin hintaan 59 € (sis. alv 10%)/kortti. Mikäli kampanja ei toteudu, ei summaa peritä asiakkaalta, eikä asiakas myöskään sitoudu lunastamaan normaalihintaista kausikorttia.

6. Kausikortin maksaminen
Kampanjan toteutuessa FC Inter lähettää asiakkaalle osallistumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ohjeet kausikortin maksamiseen. Maksuaika on 7 vuorokautta viestin lähetyksestä. Myöhässä olevasta maksusta peritään korkolain mukainen viivästyskorko.

7. Hyväksytyt maksuvälineet
Kausikortin voi maksaa verkkopankki- tai luottokorttimaksulla. Liikunta ja kulttuuri -maksuvälineillä maksettaessa on oltava yhteydessä FC Interin toimistoon: toimisto@fcinter.fi. Mikäli tilaajana on yritys, on maksu mahdollista suorittaa myös laskulla. Ota tällöin yhteys FC Interin toimistoon.

8. Kausikorttien toimitus
Kausikortit postitetaan asiakkaille kampanja-ajan päätyttyä, ennen ensimmäistä Veikkausliigan kotiottelua.

9. Kausikortin voimassaolo
Olympiakausarit ovat numeroimattomia ja ne oikeuttavat Olympiakatsomon vapaille paikoille.

10. Muut ehdot
Kausikortin haltija ja ottelutapahtumiin saapuva sitoutuu noudattamaan Veikkausliigan yleisiä ehtoja. Ehdot ovat luettavissa osoitteessa: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot