Olympiakausari 59 €


Olympiakausari-kampanja


FC Inter on päättänyt toteuttaa Olympiakausari-kampanjan, ja myy kausikortteja Olympiakatsomoon 59 euron kappalehintaan.

Olympiakatsomo on ollut pääosin kiinni kaudesta 2014 lähtien, mutta FC Inter on saanut vuosi vuodelta enemmän kyselyitä katsomon avaamisesta.

Olympiakausari oikeuttaa sisäänpääsyyn Olympiakatsomoon jokaisessa FC Interin Veikkausliigan kotiottelussa kaudella 2018. Olympiakausarilaisille on varattu Olympiakatsomon kaksi keskimmäistä lohkoa, jotka ovat numeroimattomia.

FC Interin kotiottelut alkavat ryminällä, kun ensimmäisessä pelissä joukkue kohtaa paikallisvastustaja TPS:n ja heti perään vieraaksi saapuu hallitseva mestari HJK. Olympiakausarilla pääsee luonnollisesti näiden huhtikuun huippuotteluiden lisäksi myös kaikkiin 14 muuhun Veikkausliigan kotiotteluun. Olympiakausarilla yhden ottelun hinnaksi jää n. 3,70 €/kpl.

Tilaa Olympiakausari itsellesi osoitteesta: https://www.lyyti.in/olympiakausarimaksu2018

Olympiakausarin varausehdot

Olympiakausari-kampanjan usein kysytyt kysymykset


Muutoksia myös muihin katsomojärjestelyihin

FC Inter tekee tulevalle kaudelle muutoksia katsomojärjestelyihin. Olympiakausikortin lisäksi seura tulee selkiyttämään pääkatsomon rakennetta. A- ja B-lohkojen pubin alapuolelle on tarkoitus avata anniskelukatsomo. Seurakortti- ja perhekatsomo yhdessä Mehukatti -lasten aition kanssa puolestaan siirtyvät pääkatsomon toisessa päässä olevaan F-lohkoon. Kotijoukkueen kannattajakatsomo pysyy A-lohkossa.

Anniskelukatsomo

Alkoholilakiin tulleiden muutosten ansiosta tulevalla kaudella on tavoitteena ulottaa anniskelualue St. Patrick's Pubista A-lohkon ja osin myös B-lohkon alueelle. Tällöin katsojan olisi mahdollista seurata ottelua juomien kanssa myös katsomon istumapaikoilta.

Seurakorttikatsomo

Seurassa nähdään tärkeänä myös lapsiperheiden, lasten ja nuorten viihtyvyys Veikkausliiga-otteluiden aikana. Tätä silmällä pitäen seuran omien juniorien seurakorttikatsomo siirretään tulevalla kaudella F-lohkoon, jossa on tarkoitus mahdollistaa myös perheen pienemmille sopiva katsomokokemus. Kyseisestä lohkosta nuoret jalkapalloilijanalut voivat myös helposti siirtyä tapaamaan pelaajia otteluiden jälkeen ja keräämään nimikirjoituksia vihkoihinsa. Samalla vieraskannattajien katsomolohko siirtyy pysyvästi Olympiakatsomon kauemman kulman O-lohkoon.

Olympiakatsomo

Suomen upeimman luonnonnurmistadionin Olympiakatsomo on alkujaan rakennettu Helsingin vuonna 1952 isännöimiä kesäolympialaisia varten. Katsomon katsojakapasiteetti on noin 2600, ja kaikki paikat ovat yksittäisiä istumapaikkoja. Silloisella Kupittaan jalkapallostadionilla pelattiin olympialaisten aikana ottelut Unkari – Romania, Brasilia – Alankomaat, Saksa – Egypti ja Tanska – Puola. Olympiakatsomo kuuluu myös suojeltavien rakennusten listaan Turun kaupungin kaavoitusmerkinnöissä.