Liput

Kausikortit 2019

FC Interin Enemmän yhdessä -kausarihaaste toteutuu! Mikäli ostit jo oman Enemmän yhdessä -korttisi, muuttuu se automaattisesti kausikortiksi. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Korttisi toimitetaan sinulle maaliskuun aikana. Kiitos, että tuit yhteistä haastetta!

Ostaessasi Enemmän yhdessä -korttisi 28.2. mennessä olet oikeutettu kaikkiin Enemmän yhdessä -kausarihaasteen etuihin sekä alennettuun 69 € hintaan. Kaikki kausikortit 1.3. alkaen 200 €/kpl.Otteluliput 2019

SUOMEN CUP

Pääsyliput FC Interin Suomen Cupin alkulohkon Javenture-Areenalla pelattaviin kotiotteluihin ovat myynnissä ennakkoon alla olevien linkkien kautta. Mikäli lippuja on jäljellä, myydään niitä myös portilla ennen ottelua.

la 9.2. klo 13.00 FC Inter – HJK: Osta liput tästä.

Pääsylippujen hinnat Javenture-Areenalla Suomen Cupin lohkovaiheen kotiotteluissa:

  • aikuiset 10 €
  • erityisryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät) 5 €
  • nuoret (12-17v) 5 €
  • Enemmän yhdessä -kortin ostaneet 5 €
  • Alle 12-vuotiaat sekä Interin seurakorttilaiset veloituksetta.

Enemmän yhdessä -kausarihaasteeseen osallistuneet saavat Suomen Cupin ottelujen pääsyliput alennettuun, 5 euron hintaan. Haasteeseen osallistuneiden nimilista on portilla ja alennushintaisten lippujen ostajien nimet tarkistetaan sisääntulon yhteydessä. Erillistä tositetta korttiostosta ei tarvita. Yksi alennus / ostettu Enemmän yhdessä -kortti.


VEIKKAUSLIIGA

Kaikki katsomot
Portilta Ticketmasterilta alkaen
Aikuiset 20 € 15 €
Erityisryhmät
(opiskelijat, eläkeläiset, varushenkilöt, työttömät)
10 € 5 €
Nuoret (12-17 -vuotiaat) 10 € 5 €
Lapset (alle 12-vuotiaat) 0 € 0 €
Aitiolippu 10 €
VIP-lippu 88 € (sis. alv 24%)

Lippujen hinnat sisältävät Ticketmasterin toimituskulut: alkaen 1,50-2,50 €/lippu.

  • Hinnat voimassa FC Interin Veikkausliigan kotiotteluissa kaudella 2019.Yleiset ehdot

Oston yhteydessä sinun on hyväksyttävä Veikkausliigan yleiset sopimusehdot, jotka on tehty jalkapallo-ottelun läsnäolijoiden viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Sopimusehtojen laiminlyönti tai rikkominen voi johtaa ehtojen mukaisiin vahingonkorvaus- tai rankaisutoimenpiteisiin. Sopimusehtoihin pääset tästä linkistä: www.veikkausliiga.com/veikkausliiga/ehdot