Kausarihaaste - usein kysytyt kysymykset

1. Miten osallistun FC Interin Enemmän yhdessä -kausarihaasteeseen?

2. Mitä Enemmän yhdessä -kortti maksaa ja mitä hinta sisältää?

 • Enemmän yhdessä -kortit maksavat 69 €/kpl koko kampanjan ajan 28.2.2019 saakka. Hinta sisältää pääsyn kaikkiin FC Interin Veikkausliigan kotiotteluidin kaudella 2019, numeroidun paikan sekä Enemmän yhdessä -kaulaliinan. Alennusryhmille ei ole eri hintaa.

3. Mihin katsomonosiin Enemmän yhdessä -kortteja myydään?

 • Kortit ovat myynnissä pääkatsomon lohkoihin A (kannattajakatsomo), B, C, D ja E. Kannattajakatsomo on numeroimaton, muissa lohkoissa on numeroidut paikat.

4. Mitä katsomokartan "K18"-merkinnät tarkoittavat?

 • A- ja B-katsomojen sisäänkäyntien välinen alue on anniskelualuetta. Anniskelukatsomoon ikäraja on 18 vuotta, mutta täysi-ikäiset katsojat voivat valita paikkansa myös sieltä.

5. Voinko uusia vanhan kausikorttipaikkani?

 • Kauden 2018 kausikorttipaikkojen varaukset ovat rauenneet 31.12.2018. Emme voi enää taata, että vanha paikkasi on vapaana. Mikäli haluat yhä uusia vanhan paikkasi, ota yhteyttä FC Interin toimistoon.

6. Mitkä kaikki ottelut Enemmän yhdessä -kortti kattaa?

 • Kausarihaaste on toteutunut, joten Enemmän yhdessä -kortilla pääsee sisään kaikkiin FC Interin Veikkausliigaotteluihin kaudella 2019, mukaan lukien mahdolliset lopputurnauksen kotiottelut sekä mahdolliset pudotuspelit. Enemmän yhdessä -kortilla saa myös Suomen Cupin ottelulipuista 5 euron alennuksen ja Eurooppaliigan kotiotteluihin etuosto-oikeuden sekä muita edullisemmat hinnat.

7. Milloin ja miten tilaus maksetaan?

 • Enemmän yhdessä -kortti maksetaan tilauksen yhteydessä. Ticketmasterin verkkokaupassa maksutapoina käyvät verkkopankki- ja luottokorttimaksut sekä lasku. Enemmän yhdessä -kortin voi maksaa myös kulttuuriseteleillä. Smartum-kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä osassa Ticketmasterin myyntipisteistä. Katso paikat täältä. FC Interin toimistolla maksuvälineenä käyvät Smartum ja TyKy-kulttuurisetelit, Virike-setelit, ePassi ja Edenred-setelit.

8. Onko tilaus sitova?

 • Kyllä, tilaus on sitova. Maksettua korttia ei voi peruuttaa eikä vaihtaa.

9. Mistä tiedän, että kampanja toteutuu?

 • Enemmän yhdessä -kausarihaaste toteutuu.

10. Milloin ja miten Enemmän yhdessä -kortit toimitetaan?

 • Enemmän yhdessä -kausikortit toimitetaan kaikille tilaajille kampanja-ajan päätyttyä maaliskuussa. Kortit toimitetaan lähtökohtaisesti mobiilikorttina matkapuhelimeen. Tilauksen yhteydessä on mahdollisuus valita toimitustavaksi myös muovikortti 2 €:n lisähintaan.

11. Haluaisin ostaa kortin lahjaksi, miten toimin?

 • Voit antaa Enemmän yhdessä -kortin lahjaksi korttiin oikeuttavalla lahjakortilla tai ostaa kampanjatuotteen valmiiksi Ticketmasterista tai FC Interin toimistolta. Mikäli annat lahjakortin, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen toimisto@fcinter.fi, niin toimitamme sinulle tulostettavan pdf-muotoisen lahjakortin.

12. Mikä on hyväntekeväisyyskausikortti?

 • Enemmän yhdessä -kortin tilauksen yhteydessä on mahdollista ostaa kortteja myös hyväntekeväisyyteen. Ostamalla kausarilahjakortin FC Inter lahjoittaa puolestasi kausikortin sitä tarvitsevalle. Kausikortit ohjataan seuraaviin kohteisiin: Lapsisyöpäpotilasperheiden kerho Sykerö, Turun lastenkodit ja Turun vastaanottokeskus.

13. Onko kausikortti henkilökohtainen?

 • Ei ole. Mikäli et itse pääse otteluun paikalle, voit antaa kortin toisen henkilön käyttöön.

14. Mitä jos korttini katoaa?

 • Mikäli korttisi katoaa, ole yhteydessä FC Interin toimistoon: toimisto@fcinter.fi. Toimitamme sinulle uuden kortin kadonneen tilalle. Kortin uusimisesta veloitamme 20 €.

15. Saanko jotain etuja Enemmän yhdessä -kortilla?

 • Jokainen Enemmän yhdessä -kortin ostaja saa kaupan päälle FC Interin keväällä 2019 lanseerattavan Enemmän yhdessä-kaulaliinan. Kaulaliina sisältyy kaikkiin Enemmän yhdessä -kortteihin. Kaulaliinat ovat noudettavissa FC Interin fanikaupasta Veritas Stadionilla kauden ensimmäisestä kotiottelusta alkaen. Lisäksi Enemmän yhdessä -kortin haltijat saavat etuosto-oikeuden sekä edullisemmat hinnat kesällä 2019 pelattaviin Eurooppaliigan kotiotteluihin. Suomen Cupin aikuisten kotiottelulipuista saa Enemmän yhdeesä -kortilla 5 €:n alennuksen. Kortti oikeuttaa myös erikseen ilmoitettaviin Interin yhteistyökumppaneiden tarjoamiin etuihin.