Katsomoinfo 2018

Anniskelukatsomo
A- ja B-lohkojen sisäänkäyntien välinen rajattu katsomoalue on saanut täksi kaudeksi anniskeluluvat. Lupa mahdollistaa kolmannen kerroksen St. Patricks 's Pubista ostettujen juomien viemisen katsomoon. Anniskelukatsomon alueelle on myynnissä ainoastaan aikuisten lippuja, sillä alue on K18.

Seurakorttikatsomo
Seurassa nähdään tärkeänä myös lapsiperheiden, lasten ja nuorten viihtyvyys Veikkausliiga-otteluiden aikana. Tätä silmällä pitäen seuran omien juniorien seurakorttikatsomo siirretään tulevalla kaudella F-lohkoon, jossa on tarkoitus mahdollistaa myös perheen pienemmille sopiva katsomokokemus.

Pääkatsomon F-lohkon päähän on siirtynyt myös lasten leikkipaikka, Mehukatti lastenaitio.

Kannattajakatsomot
FC Interin kannattajakatsomo on myös tällä kaudella pääkatsomon A-lohkon laidassa, anniskelukatsomon vieressä.

Olympiakatsomo
Tällä kaudella myös Olympiakatsomo on auki kaikissa FC Interin kotiotteluissa. Olympiakatsomoa palvelee myyntiteltta katsomon takana.

Pyörätuolipaikat
Pääkatsomon E- ja F-lohkojen välille on rakennettu uusi pyörätuolitasanne, johon pääsee F-lohkon sisäänkäynnistä. FC Interin kotiotteluissa saattaja pääsee ilmaiseksi otteluun samalla lipulla.

VIP-liput
VIP-ravintolassa syöt ja juot ennen ottelun alkua sekä seuraat peliä katsomon parhailta paikoilta, lämmitetyiltä ja pehmustetuilta penkeiltä. VIP-ravintola aukeaa tuntia ennen ottelun alkua. VIP-liput 88 €/kpl (sis. alv 24%).
Tiedustelut ja varaukset: Jenna Dietrich, p. 0400 339 974 ja jenna.dietrich@fcinter.fi.

Median akkreditoituminen
Median edustajille varattu lehdistötila sijaitsee Veritas Stadionin katutasossa ja sinne kulku tapahtuu tällä kaudella pääkatsomon VIP-sisäänkäynnistä. Median työtasolliset katsomopaikat ovat B- ja C- lohkojen yläosassa. Median edustajia pyydetään hakemaan akkreditointia etukäteen lomakkeella osoitteessa www.lyyti.in/media-akkre.