Juniorit

Taitavaa, viihdyttävää jalkapalloa, josta nauttivat pelaajat ja katsojat – Inter on profiloitunut seurana, joka uskoo vahvasti yksilötaitojen kehittämisen tärkeyteen ja hyökkäävään, iloiseen peliin. Seurauksena sinimustien junioreja nähdään vuodesta toiseen eri ikäkausimaajoukkueissa.Peli-ilo kuuluu kaikille


FC Interin junioritoiminnan tavoitteena on tarjota yhä useammalle lapselle mahdollisuus harrastaa jalkapalloa omalla tasollaan. Teemme jatkuvasti vapaaehtoisvoimin töitä sen eteen, että harrastamisen kustannukset pysyisivät kohtuullisina ja jalkapallon ilosta pääsisi nauttimaan mahdollisimman moni. Toisena tavoitteena on tuottaa edustusjoukkueeseen pelaajia. Viime kaudella yhteensä 16 Interin omaa kasvattia esiintyi edustuksessa.

Rakkaudesta jalkapalloon


Suomessa ei Interin lisäksi ole montaa seuraa, jolla olisi yhtä johdonmukainen ja määrätietoinen peliajatus. Sen ytimessä on rakkaus virtaavaan, kauniiseen ja yleisöystävälliseen jalkapalloon. Tavoitteena on, että vahvojen yksilötaitojensa ansiosta Interin junioriorganisaatiosta valmistuu pelaajia, jotka ovat myös taktisesti valmiita mukautumaan erilaisiin rooleihin ja pelijärjestelmiin.

Tule mukaan


Laajennamme junioritoimintaamme ja haemme sitä varten valmentajia, jotka soveltuvat nuorten ja lasten valmentamiseen. Mikäli olet kiinnostunut palkitsevasta tekemisestä lasten liikuntaharrastuksen ja alueemme jalkapallon edistämiseksi, ota yhteyttä:


Junioripäällikkö Pasi Hyvätti
050 550 9363
pasi.hyvatti@fcinter.fi

Tilaa EOM-lehti!

Stadium - FC Interin seuramallisto

Terveystalo

Turun Citybus