• Suomen cup: Puolivälierät HJK-FC Inter 6-5 rp.
  • Päävalmentaja: Kari Virtanen
  • Paras maalintekijä: Aristides Pertot ja Luciano Alvarez 12 maalia
  • Yleisökeskiarvo: 2520 (eniten FC Inter-TPS 6211)

Vain kaksi viikkoa ennen kauden alkua joutui Pertti Lundell terveydellisistä syistä siirtymään sivuun päävalmentajan paikalta. Ruoriin hyppäsi kehitysjoukkue VG-62:n päävalmentaja Kari Virtanen. Pelaajaryhmä pysyi miltei samana.

Kausi alkoi hieman kangerrellen ja heti avausottelussa Sinimustat hävisivät uuden Veritas Stadionin ensimmäisen paikallisväännön luvuin 0-2. Ensimmäinen voitto tuli vasta yhdeksännessä ottelussa (Jazz-Inter 1-2) jonka jälkeen Inter pelasi seuraavat viisi ottelua tappioitta. Matkalla kaatui Jaro murskaluvuin 0-6. Suomen cupissa tie nousi pystyyn vasta rp-kisan jälkeen. HJK oli parempi yhdestätoistametristä. Kauden toiseksi viimeisessä ottelussa Inter laittoi kapuloita Hakan mestaruusrattaisiin voittamalla hakalaiset Valkeakoskella luvuin 0-1. Ottelussa Jokereita vastaan Inter oli vielä 70.minuutin kohdalla kahden maalin tappioasemassa. Alvarezin maali 71. minuutilla ja Pertotin tupla 83. ja 85. minuuteilla käänsi kuitenkin ottelun Interin eduksi ja putoamispeikko saatiin lopullisesti karistettua pois.

Aristides Pertot ja Luciano Alvarez jakoivat Veikkausliigan maalintekijätilaston kolmannen sijan 12 tehdyllä maalilla. Avausottelu Veritas Stadionilla keräsi 6211 iloista silmäparia lehtereille. Yleisökeskiarvo nousi n.300 katsojalla. Kehitysjoukkue VG-62 onnistui säilyttämään paikkansa Ykkösessä, vaikka joukkueesta nostettiin pelaajia Interiin kesken kauden. Vastuuta Interissä saivat Jarkko Tallqvist, Juha Herne, Pablo Parmo, Juha Soukiala ja Mika Mäkitalo (synt. 1985). Kauden jälkeen lähtijöiksi merkittiin Matti Heimo (KooTeePee), Juha Herne (SalPa), Daniel Bazan Vera, Fernando Della Sala ja Jani Mäkilä (TPS).